Minyons s’estrena de Nou

Ho resaltàvem ja en un escrit anterior (Un petit pas minyó) , que la colla malva sempre feia, any rera any, una petita passa endavant per a la Diada del Patrimoni a Terrassa. Sí, som la rehòstia! Quina super dada, eh?! Doncs bé, com no ens volien portar la contraria, ho han fet de nou. Nova Diada del Patrimoni, noves construccions i de més dificultat.

L’actuació no va poder començar amb l’arribada fins a Sant Pere del Pilar Caminat amb una sola tongada. Després de caure pocs metres abans d’entrar a plaça, va tornar a fer-se el pilar per caminar fins just davant les Esglèsies de Sant Pere i donar el tret de sortida a l’inici de la festa. Balls dels Bastoners de Sant Pere van presentar dues noves construccions inedites, en el registre dels minyons, en aquesta temporada.

Primer, van descarrregar el 5 de 8. Després, van descarregar el primer 3 de 9 amb folre de la temporada.
 
Van acabar amb el seu quart 2 de 8 amb folre de la temporada. I el 2n Pilar de 6. Ja n’havien fet un a Valls a finals de març.
   

Ei,ja ho veieu, com no tenim fotògraf propi, hem furtat les fotos del facebook de Minyons. Així també visiteu el seu mur i els podeu felicitar. 😛

L’actuació va acabar amb una burrada de pilars de malves que no vam ser a temps de comptar.  Com tampoc vam poder anotar els castells dels Castellers de Barcelona i els Saballuts. Massa feina i una barra massa a prop ens ho va impedir. Però si voleu saber que van fer, aquí teniu el comput de tots els castells segons la CCCC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.