S’apropa la VII Diada Antoni Messeguer

Aquí tenim ja la VII Diada Antoni Messeguer, que pels qui no sabeu comptar en números romans, vol dir que és la 7a. Aquesta serà, alhora, una trobada de gegants manotes que es realitzarà dissabte 26 de maig de 2018. Que per estrany que soni el nom, no té res a veure amb els polítics del nostre ajuntament. Els gegants manotes són aquells que no té els braços sòlids sinó de roba i quan la figura roda, reparteix mastegots a tot despistat que s’hi apropa. És a dir, vindrien a ser una mena “d’alliçonadors tipus 1 d’octubre” però sense malícia i que en cas de referèndum, segur que et deixarien votar tranquil.

Sense cap mena de dubte, serà una trobada per no quedar-se plegat de braços, en la que esperem que la festa i la cultura vagin de bracet.

Aquí us deixem el cartell!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.