Desastre total

Així podríem qualificar el nostre 1r cançons de Tabarnia. El nom vaticinava un fracàs i immens ridícul, com tot lo tabarnès, però no li vam fer cas i vam pensar que només canviant el nom, podríem tirar-ho endavant. Doncs no. Encara sort que va aparèixer l’Albert Alba i  en Cesc Poch i ho van poder maquillar una mica. Malauradament, la falta de cançoners, l’esgotament del dia anterior, la pluja, la falta de les companyes de Sant Cugat o els havanerus castellers i la poca ingesta de cervesa, van ser elements que van jugar a la nostra contra, en un acte què tothom apostava que seria un èxit.
Cartell de l’acte.

Per la propera trobada -sí, és una amenaça- segur que ho organitzarem mil cops millor i ens rodejarem de més amics per camuflar la nostra nul·la creativitat i afinació. Esperem que, a la propera, també ens acompanyi l’únic regidor que ha vingut a les dues edicions que hem celebrat fins ara, en Pep Forn. Gràcies per la paciència, a la 3a et regalarem uns taps per les orelles.

Volem aclarir que, en cap cas vam ser els causants de les pluges del dissabte al migdia. Abans de posar-nos a cantar ja va ploure a bots i barrals.

Postureig tabarnès.
A les tercera trobada de Cançons de Taverna, anirà la vençuda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.