La nova Papallona s’estrena

El Divendres 18 de maig passarà a la història per l’estrena oficial de la Nova Papallona de Sant Pere. En un acte que va començar amb un to protocolari, un xic avorridot per nosaltres que ens agrada la festa, es va presentar el nou lepidòpter. Parlaments d’en Ramon Codinas, President de la Coordinadora de Cultura Popular i Tradicional de Terrassa (demanem uns segons de descans, per respirar, després d’escriure tot el nom del càrrec d’en Ramon … ) seguides d’unes paraules del Regdior de Cultura Amadeu Aguado i de l’animació amb la veu tendre i sexi del nostre amic David Traver, que sempre és un gran presentador d’actes i millor borinot. D’això, Desconeixem el càrrec del David dins la Papallona. Perdoneu, no hem fet els deures. El més segur és que sigui el Molt Honorable Cap de Colla Senyor President de la Papallona. (Ni idea, però amb tot el què hem dit segur que algun títol haurem encertat).

Per on anàvem? ah sí! després de tres fantàstics parlaments, tots 3 d’homes, cap dona, (tot s’ha de dir) i unes quantes criatures afòniques després de tant cridar el nom de la Papallona perquè aparegués a plaça -es veu que la nova bèstia sordeja una mica- va aparèixer la nova figura, molt semblant a la seva germana bessona però un xic més rodoneta i amb una porta a la part posterior del tronc, per a poder-hi accedir o sortir sense problemes.

Moment que les dues papallones es van saludar. La nova és la de l’esquerra.

La ballada es va realitzar amb una festa plena de quitxalla i les seves famílies, que van poder gaudir d’allò més de les primeres remullades de la nova Papallona, per cert, feta pel Taller Creacions Tallaferro , que juntament amb els presents va poder gaudir de les bones paraules de Pep Ragà -creador de la Papallona Original- sobre la bona feina realitzada amb la creació de la còpia presentada. Totes les persones assistents a la festa vam poder gaudir, també, d’un petit ensurt de la nova Papallona, que va voler saludar més del compte i gaire bé es va marcar unes flexions amb les banyes, al bell mig de la plaça Rosa Mora. <– Com ens encanta exagerar.

Felicitats a les amigues de La Papallona i al Taller Tallaferro per la gran feina i per aquesta nova bèstia que segur que els hi durarà molts anys i ens farà xalar d’allò més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.