Capdidats Sediciosos 2018

El misteriós grup Casinet de l’Espardenya (per cert, els qualifiquem de mistierosos perquè són terrassencs, si fossin del poble del costat els acusaríem de secta), ja ha donat la llista de capdidats. Sí, anem tard, què passa!

Sigui com sigui, ens han fet cas als impresentables de La Xemeneia i han inclòs als dos consellers repressaliats, Josep Rull i Lluís Puig, a la llista.  Això sí, també han inclòs altres 10 capdidats que són cracs o craques. I si no hagèssim començat la campanya fa uns dies pot ser, avui, no sabríem a qui triar. 

Ei si vols participar, pots votar el teu preferit fins el dia 2 de juny a les 23.59hcasinetdelespardenya@gmail.com, enviant un sol correu per persona amb el nom del capdidat escollit.

A continuació podeu trobar les propostes pel Capgròs de l’Any del 2018 i la condició pels què els han triat:

Amaia del Kasalet. Activista social i membre del Kasalet. Sempre a punt per encendre la flama de la solidaritat.

Joan Saez. Mestre pastisser i xocolater. L’any 2011 va guanyar el premi al Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya. Des del seu taller de cuina “YUMMY” alimenta als futurs cineastes de l’ESCAC i fa els cartells dels actes culturals de la ciutat més dolços en forma de pastís.

Lluís Puig. Home de cultura i pau a l’exili.

Margarida Fabregat. L’actriu amateur més veterana de la ciutat. Va començar fent teatre als 15 anys i ja no ha baixat dels escenaris. Ha fet teatre al grup de la Sagrada Família, al Grup Teatral Egarenc però sobretot a “El Social” Ha interpretat desenes de personatges però el seu paper de Bernarda Alba serà el més recordat.

Miki Romagosa. Reporter esportiu de Canal Terrassa i la Ràdio Municipal de Terrassa. Conegut com el Miki de la Ràdio. La veu dels esports que es passa els caps de setmana de camp en camp i de dilluns a divendres a “l’Àrea de Joc”. Ho sap tot de l’esport local.

Montserrat Solé.  Pianista i l’ànima musical de les concentracions que es fan cada dia al Raval de Montserrat per demanar la llibertat dels presos polítics . També ens ha fet ballar a tots i toca en diversos grups de ball tradicional. Ha estat a Alemania per perfeccionar la seva gran afició , la música.

Ramon Figueras. Un músic amb molt d’esperit. És un trompetista que ha voltat per tot el món des de ben jove, i ara ho segueix fent amb el grup terrassenc Doctor Prats, on han trepitjat  escenaris de tot Catalunya i fins hi tot del Japó!

Rat Soriano. Artista plàstica i educadora de projectes d’art dissenyats per  implantar a les escoles d’arreu. Exploradora incansable que ens ha guarnit el Nadal amb material reciclat.

Sílvia Soto. És una empresaria apassionada de la cuina i la comunicació. El 2008 va crear el blog de receptes”Cuinetes” amb el sobrenom de Nuni Cuinetes, aconseguint fer-se un lloc en el món de la cuina.

Josep Rull. Home de pau empresonat.

Xavi Casas. Un bomber optimista que sempre veu el got mig ple i que apaga focs amb la seva solidaritat. Des de fa anys és l’ànima a Terrassa de la campanya “Els Bombers t’acompanyen a donar sang” i és membre de l’entitat cultural El Porronet.

El Sr. 155. Sinistre i malvingut. No cal dir res més, no fos cas que ens censurin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.