Una mica de bogeria i molta festa han sigut els ingredients per espetegar aquest projecte festiu i tradicional que engeguem. Venint de nosaltres, ja és força estrany que fotem alguna cosa de profit, però de tant en tant els miracles succeixen.

Sí, volem parir una Mulassa, una animal del bestiari popular i tradicional que a Terrassa, actualment, no existeix (eps, però fa 400 anys, sí!)*. I la volem fer com nosaltres. Desacomplexada, irreverent, festiva, combativa i per què no, impertinent.  La volem feminista, antisexista, antiracista, antifeixista. Tot barrejat, ens ha sortit un projecte una mica “punk”. Que així sigui!

Tot està per construir i tot s’ha de decidir. Bé, tot, menys la república, que ja vam votar l’1 d’octubre. La Mulassa sortirà quan vulgui i farà el què vulgui. Perquè aquest serà el seu tarannà i la seva essència.

Va, no us inflem més el cap, que ja ens inflat massa nosaltres mateixos.  Si voleu llegir més del tema, pilleu una birra i llisqueu el ratolí pel nostra Fanzine digitalitzat, L'(in)estable :

Som-hi que #mulamolt !

* Dels 400 anys de la primera Mulassa, ja us en parlarem! Estigueu atentes!