Ja ha arribat la Festa Major 2022 de Terrassa, uns dies de festa que des de la Xemeneia vivim de manera brutal! Una pila d’activitats que ens donen la vida i que fan que el nostre terrassenquisme brolli!

La descoberta del Capgròs de l’Any, la increïble Raval Infernal, la desvirtuada Cercavila de Cultura Popular i Tradicional Catalana, el Correfoc, son actes de la festa que una no es pot perdre. Com tampoc podeu badar amb l’acte central, el diumenge, amb el Seguici, la Sortida d’Ofici i el meravellós Ball de Plaça . I és que a la Festa Major de Terrassa es pot trobar tot això i una pila d’activitats i concerts impossibles de gaudir-los tots i molts cops, impossibles de suportar-los, també. Hehehehehe!

(Programació sencera de la Festa Major: aquí)

Però com a entitat de cultura popular i tradicional catalana que ens creiem que som, nosaltres també aportem el nostre granet de sorra a la Festa Major 2022. Un petit reguitzell d’activitats, totes concentrades al divendres i a la Plaça de la Torre del Palau.

Us mostrem les quatre activitats que fem, amb el nostre cartell original:

No t’ho pots perdre! Sonaran bé els acordions de l’Aula de Música Tradicional Terrassenca ? Qui serà el nostre pregoner d’enguany? En serà un? N’hi haurà molts? I per últim el més boig de tot: Seràs capaç de perdre’t la festassa que ens portaran Les Antines després del Raval Infernal?

Les Antines, un grupàs de gralles, format només per dones, que et faran ballar fins a perdre el cap!