Prohibeixen una activitat als Diables de St. Pere Nord

Els membres de la Colla de Diables de St. Pere Nord han emès un comunicat mostrant el seu malestar a l’Ajuntament per una activitat que no els deixa fer. Sembla ser, que dins de la seva diada de “Walpurgis” tenien pensat fer un mercat artesanal que ja havien comunicat a totes les associacions del barri, inclosa la de comerciants, però aquesta darrera s’ha queixat a l’ajuntament perquè considera que el comerç al barri els hi pertany i ningú pot fer una activitat d’aquest tipus sense el seu consentiment. L’ajuntament ha cedit a les queixes dels comerciants i, mitjançant una trucada, ha comunicat a la colla dels diables que no podien fer la seva activitat.

Els diables han mostrat el seu rebuig i el seu enuig amb un comunicat on mostren la seva perplexitat per aquesta decisió, sobre tot, si tenim en compte, que contaven amb el vistiplau de Via Pública, Policia Municipal, Protecció Civil i el tècnic de cultura de l’Ajuntament i amb la confirmació de la participació de 15 artesans.

Aquí teniu el seu comunicat:

Comunicat Diables de Sant Pere Nord

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *