Bitllofest’18

La festa de la Mulassa.

Sí, està malament que ho diguem nosaltres, però que hi podem fer si dissabte vam celebrar un fantàstic Bitllofest – 1r torneig de bitlles de la Mulassa de Terrassa – a la Plaça Rosa Mora de Sant Pere. Què diem fantàstic? Un torneig meravellós, increïble, excels, … Una festa amb molt bon ambient i amb un campionat amb moments èpics i memorables.

Foto d’algunes de les jugadores del torneig.

Sis equips de la cultura popular, van saltar a les pistes amb la idea d’emportar-se la Copa Bitlla. Baluk Astharot, Pàjara, Papallona de Sant Pere, les retrobades Ves Que Bitllen i Minyons, per partida doble, van competir entre cerveses i bitllots, en un campionat memorable. Va haver-hi tirades molt igualades com la disputada entre la Pàjara contra Minyons A, que es va acabar decidint, per un sol punt, a favor de l’equip de la “víbria terrassenca“.

També es van viure triomfs increïbles, com el protagonitzat pel “Sama” en representació de la Papallona. En Sama, en les seves dues últimes tirades, va assolir dues bitlles consecutives. Aquest fet va fer decantar la victòria per l’equip de Sant Pere en la última jornada, sumant, així, els seus 3 únics punts en tot el campionat. També va ser igualat el derbi fratricida emetre els dos equips dels Minyons, que es va acabar decantant per 5 punts de diferència a favor dels Minyons “A”. La Pàjara va tenir tirades sensacionals, però més èpiques van ser les animacions que van aportar en Jordi “el guapo” i en “Jodri Banana“.  El Baluk, també la va liar molt amb bandera i tabal inclòs.

Espectacular tirada d’en Quim del Baluk.
 

Molta festa i força igualtat si treiem a les Ves que Bitllen de la competició. De fet, com a organitzadors, ens estem plantejant expulsar-les de per vida del campionat, per abusar. I és que les “professionals” van mostrar el seu espectacular potencial en totes les seves tirades, establint un record de 101 punts a la primera jornada i dominant tot el campionat des del principi fins al final, amb una Mercè com a “bèstia de les bitlles” unes Iola i Núria “de categoria” i l’Aïna, una jove “aniquiladora de bitlles” que va fer despertar a tots els caça talents concentrats al torneig.

 
Autoretratu de les Ves que Bitllen! Que sí, que fan molta ràbia. 😛
 
Amb uns Minyons B com a virtuals guanyadors del torneig, la classificació va quedar així:
*Classificació final del Bitllofest 2018!

 

En acabat, unes botifarres, més cerveses -algunes dartesanes- i alguna croqueta humana en lentrega de trofeus, tot just abans de recollir i que es posés a ploure.  És a dir, tot rodat i quasi perfecte. Com nosaltres.

Agrair al 6 equips per la seva participació/col·laboració per recaptar fons per la Mulassa, molt especialment a la Papallona de Sant Pere, amb qui sense el seu ajut no hagués estat possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.