Últimes Cançons de Taverna Autonòmiques

SÍ, dels Creadors de “Cançons de Taverna”, arriben … les autèntiques i genuïnes “Últimes Cançons de Taverna Autonòmiques”. Una altra festassa que no podràs dir-li que NO. Ben farcida de DOs, REs, MIs, FAs, SOLs, LAs i infinits SÍs! Una festassa amb cançons i música tradicionals cantades pel poble i per al poble, a peu de carrer. Perquè SÍ, els carrers seran sempre nostres i els iogurts seran sempre postres, però de Cançons de taverna autonòmiques, tan sols, en queda una! Eps, sempre i quan déu nostrusinyor s’escolti la homilia del pare Sergi d’Assís Gelpí. I SI no se l’escolta VAGA i embolica que fa fort. Però abans, a cantar-la! ÒC?


Cartell de la “radera” Cantada autonòmica

PD: SÍ, cantarem la Filomena i altres cançons Filoterroristes.

ATENCIÓ: Piolins not welcome!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.