Festa Major, festa popular

Aquest any des de La Xemeneia participarem doblament en la Festa Major de Terrassa. Per una banda organitzarem un pregó alternatiu el divendres 30 de juny a les 7 de la tarda, a la Plaça de La Torre del Palau, una hora abans de l’inici del pregó oficial. El pregó comptarà a càrrec d’algú que no és membre de La Xemeneia, però que l’hem escollit per tenir un clar sentiment de pertinença a la nostra ciutat i unes inquietuds culturals molt fortes, quasi tant com nosaltres. No volem avançar el nom del pregoner per mantenir el misteri i el seu anonimat fins el moment. El què si que us podem avançar és que farà un pregó desenfadat, amb sentit de l’humor i crític.

D’altra banda, organitzem un fantàstic Ball de gralles amb l’ajut de la regidoria de Cultura. El Teler i els Grallers del Pla de Bages, realitzaran un concert amb cançons molt variades que de ben segur que us sorprendran. Serà dissabte 1, a la 1 de la matinada, horari només per valents, a la plaça del Progrés.

Als dos actes podràs trobar les xapes amb la imatge que són la font de la nostra inspiració!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.