Torna la Revetlla Popular de St. Joan

El Pla de la Font de l’Apotecari tornarà a omplir-se amb una foguera, un sopar i un ball el 23 de juny al vespre. Esta malament que ho diguem nosaltres, però després del rotund èxit de l’any passat, la Revetlla Popular de Sant Joan torna, el vespre del divendres 23 de juny, al costat del Monument de La Sardana. Una gran festa, presidida per una foguera encesa amb la Flama del Canigó i organitzada per La Xemeneia i Òmnium, tornarà a fer reviure a Terrassa una de les tradicions més nostrades dels Països Catalans.

Cartell Revetlla Sant Joan 2017

La revetlla començarà, per segon any consecutiu, al Pla de la Font de l’Apotecari, al barri de Sant Pere. La Flama arribarà a 2/4 de 9 del vespre (20.30h.), quan es llegirà el manifest, i a partir de les nou del vespre hi haurà un sopar popular, amb una fideuà que inclourà, a més, el pa, l’aigua, el vi, i, com no podia ser d’una altra manera, la coca i el cava.

Com a novetat, aquest any els tiquets per al sopar, que tenen un preu de 10 euros, es poden comprar en quatre establiments del centre de Terrassa: Edima (c. Gaudí, 4), Tresdedeu (c. Portal Nou, 16), el Bar dels Minyons (c. Teatre, 4-6) i el Cafè Teatre (c. de Baix, 31). No us despisteu que les places són limitades. Aquí podeu veure el mapa amb els punts de venda i l’espai de la Festa:

Un cop acabat el sopar, sobre dos quarts d’onze de la nit, la màgia del foc prendrà el protagonisme de la revetlla amb l’encesa de la foguera. A continuació començarà la sessió musical, amb el grup de folk tradicional Gambutzins (Estrena Mundial) i el punxadiscs Eficaz (Heroi Nacional), per fer ballar tothom que vulgui.

 

Excepte el sopar, la resta dels actes són totalment gratuïts i oberts a tothom. A més, hi haurà un servei de bar al llarg de tota la nit per refrescar els assistents que, consumint-hi, podran col·laborar a fer la festa més grossa, any rere any.

Des d’aquí volem demanar als veïns de Sant Pere i de la resta de la ciutat que, en cas que tinguin mobles o estris de fusta per llençar, poden portar-los al Pla de la Font de l’Apotecari al llarg del mateix divendres per a cremar-los i fer una foguera ben gran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.