Vermut musical amb «cançons de taverna»

El Cafè Teatre acollirà una sessió oberta a tothom on volem recuperar un element tradicional de la cultura popular de la ciutat, Les Cançons de Taverna.

L’Associació Cultural Popular Terrassenca La Xemeneia organitzarem, perquè som molt xulos i ens dóna la santa gana, la primera sessió de “cançons de taverna” al Cafè Teatre de Terrassa, al carrer de Baix, el proper dissabte 22 d’abril. Un acte obert a tothom on qualsevol persona que s’hi animi podrà cantar, tocar, ballar i passar una bona estona a l’hora del vermut.

Al llarg de tot el migdia, l’espai s’animarà amb cançons populars i tradicionals en directe, posant èmfasi en aquelles que s’han cantat al llarg dels anys dins les tavernes del país, sovint amb una bota de vi passant de mà en mà.

De fet, animem a tothom que sàpiga tocar un instrument i tingui ganes de fer gresca que s’hi sumi, i això també val per aquelles persones que coneguin cançons populars de taverna de qualsevol punt dels Països Catalans.

El nostre fantàstic i preciós (pot ser ens estem passant de fer-li la rosca) president, Jaume Maeso, explica que “les cançons de taverna són un pas més per potenciar la cultura popular a Terrassa, recuperant així un element tradicional que s’havia anat perdent en el temps, com és el nostre objectiu”. “Esperem que els terrassencs s’hi animin, i que poguem repetir aquests vermuts musicals sovint”, afirma el bonic Maeso.

Aquest vermut musical se celebrarà al Cafè Teatre, en ple centre de la ciutat i un dels establiments més compromesos amb la cultura popular terrassenca, que oferirà l’habitual servei de bar.

L’acte coincidirà amb el nostre primer aniversari de la presentació de La Xemeneia. La valoració que fotem l’entitat d’aquest primer any és ultrapositiva, destacant, sobretot, la Revetlla de Sant Joan que van recuperar amb un gran èxit, i l’Aula de Música Tradicional, amb cursos de gralla, tarota i tabal, que aquesta mateixa setmana vinent començaran la seva tercera edició.

Més informació, a l’esdeveniment facebook de l’activitat:
Cançons de Taverna

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.