La Xemeneia a la Ràdio Municipal

El 31 d’abril, en Sergi Castells, en Joaquim Albalate i en “Txavu” Filgueira, van ser entrevistats per la Mariona Tomàs dins del programa El Submarí de la Ràdio Municipal de Terrassa, per parlar de la Culturassa 2017 i de la nostra pròpia entitat. Aquests tres carallots, perdó, volíem dir membres actius de l’entitat, van explicar el poc que sabien i van fer quedar malament, de totes totes, a la nostra associació. Però pobrets, no els hi tindrem en compte, ja que no donen per més.

Moment de suplici de Mariona Tomàs.

Amb una paciència inigualable, Mariona Tomàs va intentar fer parlar als nostres representats, sobre la trobada de la Culturassa, les activitats que realitzem des de La Xemeneia o de la idonietat de cercar un espai cèntric, obert i amb un cert caire museístic per als grups de cultura popular. En Joaquim i en Txavu, a part d’algun improperi o idea descabellada, no van aportar res de seriós. Sort d’en Castells, que va tenir algun moment de seriositat i lucidesa, encara que va ser per casualitat.

Piulada de @ElSubmari
Per sort, els tres van poder mig salvar els mobles, tot parlant de la nostra Xemerreta i del gran propòsit que resa la mateixa: “Volem canviar Sabadell per Perpinyà”. Clar que ben mirat, això no té gaire mèrit. Esperem que a la propera, hi hagi més seny, i menys rauxa. Som una entitat seriosa nosaltres.
Aquí us deixem l’enllaç de l’entrevista. Si fóssim vosaltres, però, no perdríem el temps escoltant-la, o pot ser sí …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.