Estrenem pàgina web

Sí, d’acord, fotre una notícia sobre l’estrena de la nostra pàgina web, dins de la pàgina web, és übercutre però se’ns refum. És més una notícia per marcar-nos el “tanto” del petit pas que suposa aquest nou espai i el fet de fer-nos el fatxendes per la seva extremada bellesa i, alhora, funcionalitat.

Poc a poc, birra a birra, veureu mutar la pàgina. Hi trobareu les bogeries en les que ens emmerdem i, si ens dóna la gana, alguna notícia sobre la preciosa Terrassa i la cultura popular. Bé, pot ser d’això darrer no n’hi haurà gaire. Depèn de les ganes de treballar dels nostres masovers.

El què si prometem, és que estigui activa, si més no, durant una any (clar, ja està pagat) i farem algun esforç, no gaire, no fos cas, per penjar coses nostres.

De moment hi podeu trobar … buff! Navegueu una mica i ja ho descobrireu!

Web Sí, Festa també!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.