Després d’uns primers mesos de funcionament provisional, La Xemeneia i la Casa de la Música de Terrassa es posen d’acord per impulsar i gestionar l’A.M.T.T. de manera més seriosa.

 

Les classes es faran a El Vapor (C/ Mare de Déu dels Àngels, 76), al costat de la Biblioteca Central de Terrassa, un local de 300 m2 condicionat i molt còmode per poder fer les sessions de formació. La Xemeneia traspassa la gestió de les inscripcions, alumnes, coordinació de professorat, etc.. a la Casa de la Música, amb personal especialitzat.Plantegem un primer trimestre de prova, d’octubre a desembre, amb 11 sessions de 50 minuts de GRALLA, TABAL, TAROTA, ACORDIÓ DIATÒNIC i SAC DE GEMECS. A més, 2 divendres al mes hi haurà una “trobada formativa” lliure i gratuïta pels alumnes de tots els tallers per mirar de treballar un petit repertori de cançons populars amb la possibilitat real de tocar-les pels carrers i bars de Terrassa. Li hem dit: cançons de taverna i estarà tutoritzat per la Núria Lozano.

Es plantegen grups reduïts entre 2 i 5 persones per sessió, agrupades per nivell (inicial, menys inicial, etc…. ) i si és possible, també agrupats per edat.

Ja estan obertes les preinscripcions aquí: https://goo.gl/VxqjJi

Qualsevol dubte i informació podeu escriure i contactar aquí:

terrassa@casadelamusica.cat

musicalaxemeneia@gmail.com

Tel. 646841570 (David Traver)