La Xemeneia juntament amb la Casa de la Música de Terrassa impulsem l’Aula de Música Tradicional Terrassenca, una aula musical on aquelles persones interessades a aprendre a tocar o millorar la seva tècnica amb instruments tradicionals, poden incriures a classes agrupades per nivell (inicial, menys inicial, etc…. ) i si és possible, també agrupats per edat. Les classes es plantegen amb grups reduïts entre 2 i 5 persones amb professors especialitzats.

 

Les classes es fan a El Vapor (C/ Mare de Déu dels Àngels, 76), al costat de la Biblioteca Central de Terrassa, un local de 300 m2 condicionat i molt còmode per poder fer les sessions de formació i al local dels Minyons de Terrassa (C/ del Teatre,4). La Xemeneia col·labora amb la Casa de la Música, la que a través de personal especialitzat, la que fa la gestió de les inscripcions, alumnes, coordinació de professorat, etc…

Les classes tenen una durada d’uns 50 minuts de GRALLA, TABAL, TAROTA, ACORDIÓ DIATÒNIC, FLABIOL, VIOLÍ FOLK, SAC DE GEMECS I VEU I MELODIA. A més, un cop al mes hi haurà una “trobada informal” lliure i gratuïta pels alumnes de tots els tallers i tothom qui ho vulgui pot participar, tocant o cantant amb un petit repertori de cançons populars per bars i places de Terrassa. Les Cançons de Taverna (enllaçat el cançoner).

Qualsevol dubte i informació podeu escriure i contactar aquí:

terrassa@casadelamusica.cat